Tuesday, September 1, 2009

Se poarta blondele

Vara asta, asa cum nu ne asteptam, a debutat in forta pe tv cu o bruneta:doamna Ritzi, Fitzi, Blitzi…nu stiu exact cum…si in jurul ei roiau o multime de bani!!!… Dar totusi o luna de vara nu impiedica sa te gandesti la mare…si la fetele blonde focoase de pe plaja.Pentru ca e criza si vacantele la mare au intrat si ele la apa…ramanem acasa. Ca orice roman de rand: vacanta in fata televizorului este la indemana si ieftina. Iar presa stie asta. Totusi…plaja nu a fost sa fie anul asta, dar blonde pot fi. Doamna Udrea este o solutie destul de buna…mai ales ca este si ministru la turism. S-a vorbit de ea,s-a comentat, s-au certat, s-au justificat, au crescut titajele ziarelor, audientele la Tv. Sincera sa fiu, de atata vorbit am si uitat de ce doamna cu pricina este atat de importanta.

Pentru ca vara aduce un dor de duca si de distractie..presa a inteles imediat ca publicul s-a plictisit de aceasta blonda. Si a adus o alta in prim plan: Madonna. Va veni Madonna, va veni staful ei, se va monta scena gigant, vor fi mii de trandafiri albi, va canta Madonna.

A venit Madonna, a venit staful ei, s-a montat scena gigant, s-au pus mii de trandafiri albi si a cantat Madonna.

Lucrurile incep dar mai si trec: A plecat staful ei, s-a demontat scena, s-au ofilit trandafirii albi. Si ea nu a mai plecat. A stat inchisa in hotel, s-a mai comentat pe la tv, stiristii au mai mancat o paine si intr-un final a plecat si dusa a fost.

Se stie ca blondele autohtone…aduc bani frumosi televiziunilor, doamna Udrea a revenit in ziare…se comenteaza, se dau stiri, se scrie mult..acelasi balci, iar si iar…si iar.

Noroc ca se apropie 15 septembrie..si incepe scoala(sau NU)…si vor curge stirile pe tema “unitatilor de

invatamant insalubre si improprii pentru functionare”.

Iar lumea va uita ca vara asta au fost la moda blondele.

[Via http://adina12.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment