Tuesday, August 25, 2009

Apa Kabbalah sfintita si imbuteliata!

Madonna este adepta culturii (cult , secta ) Kabbalah de foarte multi ani si o mare parte din castigurile ei ajung la aceasta organizatie, din care fac parte multe staruri.

Kabbalah este o secta in care au intrat mai multe vedete din toata lumea. Madonna este poate cea mai cunoscuta adapta.

Si daca credeati ca aceasta secta este activa doar in Hoolywood si Londra, va inselati: este si in Romania, chiar in capitala noastra aglomerata, Bucuresti, conform site-ului oficial al organizatiei.

`Zohar` este cartea care te invata sa te conectezi cu Lumina, si este de fapt o interpretare a Bibliei, structurata ca o conversatie intre un grup de prieteni, studenti si invatati spirituali.

De-a lungul istoriei mai multi adepti ai Kabbalah au fost evrei, insa au fost si multi adeptii de alte religii – o personalitate a istoriei a fost Isaac Newton. Secta a fost creata insa mult mai devreme, fondatorii sai fiind Rav Isaac Luria in secolul XVI si Rav Shimon Bar Yochai, cel care au descoperit Zoharul acum 2000 de ani.

Simbolul-accesoriu al sectei, o bratara rosie, este purtata de Madonna, Billie Piper, Paris Hilton, Victoria Beckham si mai nou Sir Mick Jagger de la Rolling Stones. Se spune ca bratara are puteri de protectie impotriva fortelor rau-voitoare.

Adeptii devotati organizatiei fara scopuri comerciale sunt de asemenea sfatuiti sa bea apa sfintita vanduta cu 20 de lei sticla.

Interesul vesnic tanarului Jagger (de 64 de ani) pentru partea spirituala a vietii de apoi a crescut de cand a cunoscut-o pe fostul model si actual designer L”Wren Scott.

Anul trecut, in timpul turneului sau din America de Sud, cantaretul nu a pierdut ocazia de a-si `curata` aura intr-o ceremonie cu fum facuta de un saman nativ.

Fosta sa sotie a recunoscut public ca a intrat in secta imediat ce s-a despartit de solistul Rollig Stones.

Kabbalah este o doctrina mistica de interpretare , o traditie esoterica , este stiinta secreta a magilor antici si moderni…..dar in primul rand este explicatia mai ales prin analogie a macrocosmosului(Universul) si microcosmosul(omul)…Kabbalah detine cheia marii enigma a cretiei….iar cunoasterea si practicarea stiintei cifrelor este puntea de legatura energetico-informationala intre Macrocosmos si Microcosmos….

Universalitatea kabbalei este dovedita in primul rand prin suita de idei care se regasesc si in celeleate stiinte ale vietii…De exemplu idea Unitatii care se regaseste in alchimie (unitatea materiei) , filozofia ermetica(un singur dumnezeu)…

Din aceasta unitate Kabbalah face sa derive Binarul , Tertiarul, Cuaternarul..etc…Ca si principii universice nascute din aceeasi sursa, principii ce pot fi vazute ca si forte de sustinere a intregului concept Dumnezeiesc care exista si isi sustin existent prin miscarea lor in campurile energetico-informationale ale Creatiei…Surprinderea si intelegerea miscarii acestor principii(cifre) prin oceanul infinit al creatiei este de fapt armonizarea si sincronizarea cu mintea unitara (a luiDumnezeu)…De aici putem trece la un alt nivel de intelegere si simtire a vietii si a matematicii universale care detine secretul evolutiei si al perfectiunii.

De asemenea, in kabbalah exista idea Fluidului subtil sau a vidului, sursa de energie infinita a creatiei….

Acest fluid este unul din elementele kabbalei alaturi de puterea creatoare a cuvantului(frecventa de manifestare). “Cuvantul nu exprima ideea, el a creat-o”….

Astfel, Puterea cuvantului,Puterea Fluidului, care leaga impreuna tot ceea ce exista printr-un lant subtil, si Puterea Cifrei sint estenta Kabbalei si structura ei. Exista un raport armonios intre Univers, Materie si cifre.

Trebuie insa sa intelegem ca aceste cifre arabe nu fac altceva decat sa mijloceasca intelesul unor principii/forte mult mai subtile dar pe care nu le putem inca intelege si constientiza.

1-Kether – FIINTA -Reprezinta sursa ,Divinitatea care contine Totul si din care decurge Totul. Forta lui 1 este forta indivizibila care este pretutindeni si necesara intr-un mod absolut, deoarece nu exista principiu in care sa nu se regaseasca Unitatea…1 este principiul impulsului, al inceputului si al sfarsitului, orice ia nastere din 1 se reintoarce in 1… Intelegerea si integrarea principiului unitar constituie ultimul pas in evolutia si miscarea prin labirintul Creatiei. Odata cu integrarea principiului unitar fiinta atinge perfectiunea alchimica interioara si ajunge la transmutare/transformare. Acela este momentul de explozie al metamorfozei interioare prin care fiinta launtrica ajunge la puritatea absoluta … FIINTA

2-Chokmah- UNIUNEA-Reprezinta nasterea dualitatii si a luptei …extrapolarea unitatii …2 este forta actiunii si este reprezentata de 2 momente ,actiuni sau evenimente care se ciocnesc pentru a crea miscarea. Unirea a 2 forte este impactul, explozia ,evenimentul care animeaza calmul si staticul principiu unitar .2 reprezinta de asemnea baza mintii umane care este constituita mereu din impletirea ratiunii cu intuitia sau mentalului cu emotionalul. El este imaginea din oglinda sau reflectarea asupra interiorului, poarta catre “celalata realitate” , catre nivelul imediat superior. Este celalat tu privit prin ochi tai si tu esti celalat el privit prin ochi lui, iar impactul antagonic este estenta pura/fiinta perfecta/echilibrul suprem.

3-Binah-GENERAREA -reprezinta estenta desfasurata a unitatii, 3 deriva din 1 dar 1 il contine pe 3 pana la cea mai adanca structura. 3 este forta iesita din vid care intra intr-o matrice de manifestare si experimentare a principiului dual. 3 este de fapt crearea unui pattern, el este mediul de dezvoltare al “atributului”/caracteristicii/proprietatii . El este fiul iesit din vidul creatiei , dar si vibratia care strabate si anima forta lui unu si forta lui doi intr-o miscare de impletire care da viata unei forme geometrice hiperspatiale ce se misca prin matrice implementand in ea “energia de forma” a triunghiului hiperspatial.

Primele 3 forte reprezinta Trinitatea creatoare (unitate, dualitate, lumina/vibratie) si formeaza prima terta.

A 2-a terta

4-Chesed –LEGEA-este principiul de “schela” sau sustinere , fundatia intregului Univers. El este cel ce implementeaza si mentine informatia in fiecare forma iesita din vidul suprem….4 reprezinta forta informationala a fiecarei manifestari …este partea logica si exacta a matricei creationale . De aici s-au format si cele 4 puncte cardinale, cele 4 elemente . 4 are o miscare continua care penetreaza orice forma pana la cea mai adanca structura , ii impune ordine si miscare bazata pe patternuri-sincronicitati.

5-Geburach-STIINTA-Este forta care canalizeaza prelevarea informationala a structurilor care experimenteaza si care se misca prin diferite matrice . 5 face posibila evolutia si permite fluxului energetico-informational sa curga prin formele hiperspatiale si sa rupa bariera de intelegere limitata. Forta lui 5 este prezenta mereu, invaluind asemenea unu cocon de lumina fiecare structura energetic a vie care se misca prin timp-spatiu si dincolo de el.

6-Tiphereth-PROGRES-reprezinta forma perfecta care este imaginea idealului. 6 arata calea iar forta lui 6 este cea care animeaza scopul si care tine treaza in fiecare idea de perfectionare. El este energia care ne arata incotro ne indreptam si care trensforma miscarea structurilor dintr-un haotica intr-una controlata si personalizata patternului de dezvoltare autoimpus.

A-3a terta

7-Netzah-ADEVARUL –este cifra perfecta a matematicii mistice , si de asemenea este flacara Adevarului suprem care ramane nealterata indiferent de mediu de incubatie si de influenete. Este acea parte a fiecarei structure energetic vii care pastreaza puritatea absoluta a divinitatii complete. 7 este scanteia divina intima fiecarei entitati si nu numai, ea este forta care combate manipularea structurilor si care arata tot timpul aceeasi directive, si anume starea de beatitudine si perfectiune absoluta. 7 se misca mereu in sensul pe care il indica Adevarul launtric.

8-Hod-FATALITATE/SINCRONICITATE –dublul cuaternar este o forta liant care impune o anumia directie miscarilor prin timp-spatiu. El este destinul sau sincronizarea perfecta a universului. 8 leaga evenimentele intre ele astfel incat Intreagul sa isi mentina forma compacta de Tot Unitar si fluent. 8 este sincronicitatea interioara nealterata .

9-Yesod-CUNOASTERE-este forta care implanteaza noi structuri in diferitele matrice. 9 forteaza la evolutie si cunoastere totala. El reprezinta circuitul energetico-informational prezent peste tot si in ori si ce structura.Astfel se vor remarca in Mitologie 9 muze –Clio, Melpomene, Talia, Euterpe, Erato, Terpsihora, Urania, Polimnia, Caliope. 9 este de asemenea avatarul evoulutiei si a transcenderii ierarhice prin cunostere si putere, el este corelat cu cele 9 ceruri ale crestinilor…9 fiind cea mai inalta treapta in ierarhia ingerilor dar si cea a demonilor.

10-Malkuth-nu are atribute, este forta ce actioneaza dincolo de timp-spatiu, transcende orice manifestare subiectiva si trece dincolo de fatalitate/sincronicitate. In kabbalah, 10 este cifra perfecta . Este decada studiata sub numele de sephirot, pluralul feminine al lui sephora sau sepher care inseamna cifra. Ceea ce indica perfectiunea suverana a fortelor.

[Via http://angelzori.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment